Wychładzanie to obniżanie temperatury produktu do temperatury otoczenia lub temperatury chłodniczej. Mrożenie natomiast polega na obniżaniu temperatury produktu poniżej 0°C, co powoduje zamrożenie wody w produkcie. Odpowiednia temperatura i czas jej oddziaływania na produkt determinują jego trwałość, walory smakowe i bezpieczeństwo mikrobiologiczne. Firma Weindich wychodzi naprzeciw tym wyzwaniom, oferując kompleksowe rozwiązania technologiczne, które zapewniają precyzyjne, wydajne i bezpieczne wychładzanie oraz mrożenie różnorodnych produktów convenience.
Weindich oferuje szeroką gamę rozwiązań technologicznych do wychładzania i mrożenia, dostosowanych do różnych potrzeb i wymagań. Nasze rozwiązania obejmują:
Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur non nulla sit Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh.
Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur non nulla sit Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh.
Nasi wykwalifikowani eksperci czekają na Państwa kontakt i chętnie udzielą wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie nurtujące Państwa pytania.
Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?
Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!