Wilki do rozdrabniania mięsa Seydelmann WD 114, WD 114 K

Wilki Seydelmann WD 114 oraz WD 114 K to zaawansowane urządzenia przeznaczone do rozdrabniania mięsa. Wyposażone w solidny, dwubiegowy napęd, idealnie sprawdzają się w przetwórstwie mięsa zarówno świeżego, jak i mrożonego. Pierwsza prędkość jest optymalna do obróbki mięsa surowego i zamrożonego, natomiast druga prędkość doskonale radzi sobie z przetwarzaniem mięsa gotowanego, wątróbki, szpinaku oraz innych […]
Wilki do mięsa świeżego i mrożonego Seydelmann AU 200 U, AV 250 U, AW 300 U

Po raz pierwszy maszyna używa tego samego ślimaka roboczego i tego samego zestawu tnącego do mielenia różnorodnych materiałów, gwarantując najlepsze możliwe cięcie przy bardzo efektywnej wydajności godzinowej. Wilki do mięsa Seydelmann AU 200 U, AV 250 U, AW 300 U oferują innowacyjne rozwiązanie w przetwarzaniu żywności. Dzięki zastosowaniu tego samego ślimaka roboczego i zestawu tnącego, […]
Wilk do rozdrabniania mięsa Seydelmann AD 114 AE 130 AE 130-3 AG 160 AU 200 AV 250

Automatyczne wilki do rozdrabniania mięsa marki Seydelmann przeznaczone do użytku w rzeźniach charakteryzują się pojemnością mieszania od 25 do 35 kg, w zależności od modelu. Wyposażone w potężną, dwubiegową śrubę roboczą oraz stożkowy ślimak podający, pozwalają na uzyskanie najlepszego cięcia dla każdego materiału. Prędkości obu ślimaków mogą być regulowane niezależnie, co zapewnia precyzyjne rozdrabnianie mięsa. […]
Kuter misowy Seydelmann K 504

Seydelmann K 504 to nie tylko kuter misowy, to prawdziwe serce nowoczesnej kuchni przemysłowej. Maszyna ta łączy w sobie imponujące możliwości technologiczne z intuicyjną obsługą i szerokim zakresem zastosowań, stając się niezbędnym narzędziem dla każdego, kto pragnie osiągnąć perfekcję w rozdrabnianiu i przetwarzaniu żywności. Maszyna pracuje w szerokim zakresie temperatur, od -12°C do 85°C, co […]