Po raz pierwszy maszyna używa tego samego ślimaka roboczego i tego samego zestawu tnącego do mielenia różnorodnych materiałów, gwarantując najlepsze możliwe cięcie przy bardzo efektywnej wydajności godzinowej.
Wilki do mięsa Seydelmann AU 200 U, AV 250 U, AW 300 U oferują innowacyjne rozwiązanie w przetwarzaniu żywności. Dzięki zastosowaniu tego samego ślimaka roboczego i zestawu tnącego, te uniwersalne maszyny zapewniają doskonałe cięcie oraz wysoką wydajność. Wilki Seydelmann radzą sobie zarówno ze świeżym mięsem, jak i mrożonymi blokami mięsa do -25 °C, a także z mięsem gotowanym, skórami i tłuszczem. Możliwość jednoczesnego lub naprzemiennego przetwarzania produktów o różnej konsystencji sprawia, że są one niezastąpione w każdym zakładzie przetwórstwa spożywczego. Sprawdź wilki do mięsa Seydelmann, aby zwiększyć efektywność swojej produkcji.
Dostępne modele
- Seydelmann AU 200 U
- Seydelmann AV 250 U
- Seydelmann AW 300 U