Opis urządzenia

Maica HA-4400 to urządzenie klasy do formowania burgerów z mas mięsnych, a także innych, jak sery czy masy warzywne. Formierka posiada pedał do sterowania pracą oraz automatyczny przenośnik taśmowy. 

  • Wydajność: do 4400 sztuk na godzinę. Maszyna wyposażona w napęd o zmiennej prędkości.
  • Bęben 180º, który wyrzuca produkt co pół obrotu
  • Dostępne bębny w różnych kształtach i średnicy do 120 mm
  • Regulowana grubość produktu od 4 do 34 mm w zależności od zastosowanego bębna
  • Silnik jednofazowy 1HP 230V 50Hz (3,3 A)
  • Tryby pracy: automatyczny lub manualny za pomocą pedału nożnego
  • Pojemność zasobnika: 25 litrów / 15 kg (opcjonalnie zasobnik 45 l / 25 kg)

Opcje dodatkowe: automatyczne mocowanie papieru, ręczny oczyszczacz drutu (opcjonalnie automatyczny), taśma transportowa 33 cm (opcjonalnie taśma 75 cm).

Galeria Produktu

Dane techniczne

Wydajność:

4400 szt./h

Średnica burgerów:

do 120 mm

Grubość burgerów:

4 – 34 mm

Silnik:

jednofazowy 1HP 230V 50Hz (3,3 A)

Pojemność:

25 l / 15 kg, opcjonalnie 45 l / 25 kg

Wymiary:

78 x 60 x 64 cm

Waga:

95 kg

Wiedza

Do pobrania

Katalog Weindich - Kompetencje przemysł spożywczy

pokrewne produkty

najczęściej ZADAWANE PYTANIA

Maica HA-4400 może formować do 4400 sztuk burgerów na godzinę.

Formierka umożliwia formowanie burgerów o średnicy do 120 mm i regulowanej grubości od 4 do 34 mm, w zależności od zastosowanego bębna.

zapytaj o produkt

SZYBKI KONTAKT

Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?

Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!

Zgłoszenie serwisowe

Typ zgłoszenia:
Dane firmy:

Opis usterki:

Lokalizacja urządzenia:

Żądanie reklamującego:
Dołącz plik (max rozmiar: 5mb; typ pliku: pdf / jpg):

formularz aplikacyjny