Opis urządzenia

Masażery próżniowe Henneken typu B łączą w sobie wysoką wydajność z atrakcyjną ceną, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla firm, które chcą zoptymalizować proces peklowania i masowania.

Urządzenie doskonale sprawdza się w peklowaniu gotowanych produktów z szynki, soleniu na sucho surowej szynki, produkcji kebabów, a także w masowaniu produktów rybnych i drobiowych.

Szczególnie stabilna konstrukcja masażera typu B zapewnia niezmiennie wysoką jakość produktu. Urządzenie oferuje szeroki zakres prędkości bębnowania (od 0,5 do 10 obrotów na minutę), a wszystkie parametry pracy można dowolnie programować za pomocą intuicyjnego panelu dotykowego firmy Siemens.

Cechą szczególną masażera typu B jest wnętrze pojemnika. Ukośnie zamontowane żebra przesuwają produkt w kontrolowany sposób, wykonując ruchy skręcające, ślizgowe i ślizgowe. Tworzy to trójwymiarowy efekt mieszania, który zapewnia efektywne trawienie białek.

Ukośne przegrody wewnątrz pojemnika umożliwiają szybkie i łatwe załadowanie i opróżnienie urządzenia.

Masażer próżniowy typu B może być opcjonalnie wyposażony w urządzenie chłodzące i/lub rozmrażające, co pozwala na jeszcze większą kontrolę nad procesem peklowania i masowania.

Zalety masażerów Henneken:

  • Wydajne i wszechstronne urządzenia do peklowania i masowania
  • Atrakcyjny stosunek ceny do wydajności
  • Solidna i przyjazna dla użytkownika konstrukcja
  • Intuicyjna obsługa
  • Efektywne mieszanie i masowanie
  • Szybkie i łatwye czynności załadunku i opróżniania

Galeria Produktu

Dane techniczne

Model:

B1

Pojemność:

650 l

Obroty:

2-10/min

Moc:

2,4 km

Szerokość:

980 mm

Długość:

1900 mm

Wysokość:

1600 mm

Wiedza

Do pobrania

Katalog Weindich - Kompetencje przemysł spożywczy

pokrewne produkty

najczęściej ZADAWANE PYTANIA

  • Masażery próżniowe Henneken typu B służą do peklowania i masowania różnorodnych produktów mięsnych i rybnych.
  • Wysoka wydajność i wszechstronność
  • Atrakcyjny stosunek ceny do wydajności
  • Solidna i przyjazna dla użytkownika konstrukcja
  • Intuicyjna obsługa
  • Efektywne mieszanie i masowanie
  • Szybkie i łatwe czynności załadunku i opróżniania
  • Masażery typu B doskonale sprawdzają się w peklowaniu gotowanych produktów z szynki, soleniu na sucho surowej szynki, produkcji kebabów, a także w masowaniu produktów rybnych i drobiowych.
  • Masażer typu B posiada stabilną konstrukcję, która zapewnia niezmiennie wysoką jakość produktu.
  • Urządzenie posiada bęben o pojemności (do uzupełnienia) litrów, w którym umieszczone są ukośnie zamontowane żebra.
  • Ukośnie zamontowane żebra wewnątrz pojemnika przesuwają produkt w kontrolowany sposób, wykonując ruchy skręcające, ślizgowe i ślizgowe.
  • Tworzy to trójwymiarowy efekt mieszania, który zapewnia efektywne trawienie białek.
  • Masażer typu B może być opcjonalnie wyposażony w urządzenie chłodzące i/lub rozmrażające, co pozwala na jeszcze większą kontrolę nad procesem peklowania i masowania.
  • Masażer typu B oferuje szeroki zakres prędkości bębnowania (od 0,5 do 10 obrotów na minutę).
  • Wszystkie parametry pracy można dowolnie programować za pomocą intuicyjnego panelu dotykowego firmy Siemens.
  • Ukośne przegrody wewnątrz pojemnika umożliwiają szybkie i łatwe załadowanie i opróżnienie urządzenia.

zapytaj o produkt

SZYBKI KONTAKT

Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?

Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!

Zgłoszenie serwisowe

Typ zgłoszenia:
Dane firmy:

Opis usterki:

Lokalizacja urządzenia:

Żądanie reklamującego:
Dołącz plik (max rozmiar: 5mb; typ pliku: pdf / jpg):

formularz aplikacyjny