Serwisant

ZAKRES OBOWIĄZKÓW

  • diagnozowanie oraz naprawa maszyn i urządzeń stosowanych w przemyśle spożywczym (w szczególności mięsnym) i gastronomii,
  • przeprowadzanie regularnych przeglądów i konserwacji maszyn i urządzeń,
  • doradztwo techniczne,
  • prowadzenie dokumentacji technicznej,
  • utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami firmy.

OCZEKIWANE KOMPETENCJE

  • wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe: mechanika, elektryka, mechatronika itp.,
  • znajomość ogólnych zasad eksploatacji, przeglądów oraz napraw maszyn i urządzeń,
  • praktyczna znajomości zasad działania maszyn i urządzeń,
  • umiejętność czytania dokumentacji technicznej tj.: rysunków technicznych, schematów elektrycznych,
  • aktualne uprawnienia SEP do 1kV,
  • samodzielność i inicjatywa w działaniu,
  • otwartość zarówno na pracę zespołową jak i samodzielną,
  • czynne prawo jazdy kat. B,
  • gotowość do odbywania podróży służbowych (delegacje na terenie kraju, do max 3 dni roboczych).

ZE SWOJEJ STRONY OFERUJEMY

  • stabilne zatrudnienie – umowa o pracę,
  • wsparcie w nabywaniu i rozwijaniu kompetencji,
  • różnorodne, odpowiedzialne zadania,
  • narzędzia niezbędne do pracy,
  • benefity: dodatkowe ubezpieczenie, lekcje języka angielskiego, spotkania integracyjne.
Skontaktuj się z naszym działem hr

formularz aplikacyjny

SZYBKI KONTAKT

Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?

Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!

Zgłoszenie serwisowe

Typ zgłoszenia:
Dane firmy:

Opis usterki:

Lokalizacja urządzenia:

Żądanie reklamującego:
Dołącz plik (max rozmiar: 5mb; typ pliku: pdf / jpg):

zapytaj o produkt