Elektromechanik maszyn i urządzeń gastronomicznych

ZAKRES OBOWIĄZKÓW

  • diagnozowanie oraz realizacja napraw urządzeń gastronomicznych,
  • dokonywanie konserwacji oraz przeglądów urządzeń zgodnie z harmonogramem,
  • doradztwo techniczne,
  • prowadzenie dokumentacji technicznej,
  • utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami firmy.

OCZEKIWANE KOMPETENCJE

  • wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe: mechanika, elektryka, automatyka itp.,
  • znajomość ogólnych zasad eksploatacji, przeglądów i napraw maszyn i urządzeń,
  • praktyczna znajomości zasad działania maszyn i urządzeń (mechanika, elektryka),
  • umiejętność czytania dokumentacji technicznej tj.: rysunków technicznych, schematów elektrycznych,
  • aktualne uprawnienia SEP do 1kV,
  • samodzielność i inicjatywa w działaniu.
  • otwartość zarówno na pracę zespołową jak i samodzielną,
  • czynne prawo jazdy kat. B.

ZE SWOJEJ STRONY OFERUJEMY

  • jednozmianowy tryb pracy (PN-PT 08.00 – 16.00),
  • stabilne zatrudnienie – umowa o pracę,
  • wsparcie w nabywaniu i rozwijaniu kompetencji,
  • różnorodne, odpowiedzialne zadania,
  • narzędzia niezbędne do pracy,
  • benefity: dodatkowe ubezpieczenie, lekcje języka angielskiego, spotkania integracyjne.
Skontaktuj się z naszym działem hr

formularz aplikacyjny

SZYBKI KONTAKT

Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?

Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!

Zgłoszenie serwisowe

Typ zgłoszenia:
Dane firmy:

Opis usterki:

Lokalizacja urządzenia:

Żądanie reklamującego:
Dołącz plik (max rozmiar: 5mb; typ pliku: pdf / jpg):

zapytaj o produkt