ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- diagnozowanie oraz realizacja napraw urządzeń gastronomicznych,
- dokonywanie konserwacji oraz przeglądów urządzeń zgodnie z harmonogramem,
- doradztwo techniczne,
- prowadzenie dokumentacji technicznej,
- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami firmy.
OCZEKIWANE KOMPETENCJE
- wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe: mechanika, elektryka, automatyka itp.,
- znajomość ogólnych zasad eksploatacji, przeglądów i napraw maszyn i urządzeń,
- praktyczna znajomości zasad działania maszyn i urządzeń (mechanika, elektryka),
- umiejętność czytania dokumentacji technicznej tj.: rysunków technicznych, schematów elektrycznych,
- aktualne uprawnienia SEP do 1kV,
- samodzielność i inicjatywa w działaniu.
- otwartość zarówno na pracę zespołową jak i samodzielną,
- czynne prawo jazdy kat. B.
ZE SWOJEJ STRONY OFERUJEMY
- jednozmianowy tryb pracy (PN-PT 08.00 – 16.00),
- stabilne zatrudnienie – umowa o pracę,
- wsparcie w nabywaniu i rozwijaniu kompetencji,
- różnorodne, odpowiedzialne zadania,
- narzędzia niezbędne do pracy,
- benefity: dodatkowe ubezpieczenie, lekcje języka angielskiego, spotkania integracyjne.