ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- diagnozowanie oraz naprawa maszyn i urządzeń stosowanych w przemyśle spożywczym (w szczególności mięsnym) i gastronomii,
- przeprowadzanie regularnych przeglądów i konserwacji maszyn i urządzeń,
- doradztwo techniczne,
- prowadzenie dokumentacji technicznej,
- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami firmy.
OCZEKIWANE KOMPETENCJE
- wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe: mechanika, elektryka, mechatronika itp.,
- znajomość ogólnych zasad eksploatacji, przeglądów oraz napraw maszyn i urządzeń,
- praktyczna znajomości zasad działania maszyn i urządzeń,
- umiejętność czytania dokumentacji technicznej tj.: rysunków technicznych, schematów elektrycznych,
- aktualne uprawnienia SEP do 1kV,
- samodzielność i inicjatywa w działaniu,
- otwartość zarówno na pracę zespołową jak i samodzielną,
- czynne prawo jazdy kat. B,
- gotowość do odbywania podróży służbowych (delegacje na terenie kraju, do max 3 dni roboczych).
ZE SWOJEJ STRONY OFERUJEMY
- stabilne zatrudnienie – umowa o pracę,
- wsparcie w nabywaniu i rozwijaniu kompetencji,
- różnorodne, odpowiedzialne zadania,
- narzędzia niezbędne do pracy,
- benefity: dodatkowe ubezpieczenie, lekcje języka angielskiego, spotkania integracyjne.