Asystent projektanta (technologie gastronomiczne)

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • tworzenie projektów funkcjonalno-użytkowych lokali gastronomicznych,
  • inwentaryzacja obiektów w zakresie możliwości realizacji projektów,
  • ustalenie wytycznych dla branży elektrycznej, gazowej, wodno-kanalizacyjnej oraz budowlanej,
  • konsultacje z podmiotami trzecimi (Sanepid, architekci),
  • kosztorysowanie projektów,
  • koordynowanie pracy przy realizacji projektu.

OCZEKIWANIA:

  • doświadczenie w projektowaniu kuchni (projektowanie kuchni przemysłowych będzie dodatkowym atutem),
  • mile widziana znajomość wymogów Sanepid w zakresie gastronomii, przepisów technicznych oraz systemu HACCP,
  • doświadczenie w gastronomii będzie dodatkowym atutem,
  • bardzo dobra obsługa komputera w tym doświadczenie w projektowaniu w AutoCAD/Archidoc (znajomość innych programów będzie dodatkowym atutem),
  • umiejętność koordynowania pracy w trakcie realizacji projektu,
  • prawo jazdy kat. B.

OFERUJEMY:

  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • atrakcyjny system wynagrodzeń – podstawa oraz premia,
  • możliwość realizacji nietuzinkowych projektów, a tym samym możliwość rozwoju zawodowego,
  • szkolenia w zakresie technologii gastronomicznych,
  • niezbędne narzędzia pracy.
Skontaktuj się z naszym działem hr

formularz aplikacyjny

SZYBKI KONTAKT

Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?

Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!

Zgłoszenie serwisowe

Typ zgłoszenia:
Dane firmy:

Opis usterki:

Lokalizacja urządzenia:

Żądanie reklamującego:
Dołącz plik (max rozmiar: 5mb; typ pliku: pdf / jpg):

zapytaj o produkt