ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- tworzenie projektów funkcjonalno-użytkowych lokali gastronomicznych,
- inwentaryzacja obiektów w zakresie możliwości realizacji projektów,
- ustalenie wytycznych dla branży elektrycznej, gazowej, wodno-kanalizacyjnej oraz budowlanej,
- konsultacje z podmiotami trzecimi (Sanepid, architekci),
- kosztorysowanie projektów,
- koordynowanie pracy przy realizacji projektu.
OCZEKIWANIA:
- doświadczenie w projektowaniu kuchni (projektowanie kuchni przemysłowych będzie dodatkowym atutem),
- mile widziana znajomość wymogów Sanepid w zakresie gastronomii, przepisów technicznych oraz systemu HACCP,
- doświadczenie w gastronomii będzie dodatkowym atutem,
- bardzo dobra obsługa komputera w tym doświadczenie w projektowaniu w AutoCAD/Archidoc (znajomość innych programów będzie dodatkowym atutem),
- umiejętność koordynowania pracy w trakcie realizacji projektu,
- prawo jazdy kat. B.
OFERUJEMY:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjny system wynagrodzeń – podstawa oraz premia,
- możliwość realizacji nietuzinkowych projektów, a tym samym możliwość rozwoju zawodowego,
- szkolenia w zakresie technologii gastronomicznych,
- niezbędne narzędzia pracy.