Przejdź do treści
Zadzwoń do nas
+48 32 746 91 00
lub napisz
info@weindich.pl
Dla gastronomii
Roadshow 2025
Procesy
Ubój / rozbiór
Obróbka mięsa
Produkty przetworzone
Convenience
Pakowanie
Urządzenia wolnostojące
Urządzenia pomocnicze na rozbiorze
Urządzenia pomocnicze na uboju
Linie produkcyjne
Automatyczna skórowaczka
Linia odtłuszczania schabu
Produkty pełnomięśniowe
Rozmrażanie
Formowanie
Porcjowanie
Załadunek na tackę
Maszyna pakująca
Linie produkcyjne
Produkty rozdrobnione
Przygotowanie farszu
Formowanie bloków mięsa mielonego
Formowanie burgera
Nadziewanie kiełbas
Formowanie Kebab
Załadunek w tackę
Kontrola wagi
Maszyna pakująca
Linie produkcyjne
Produkty pełnomięśniowe
Nastrzyk
Tenderyzacja
Masowanie
Konfekcjonowanie
Produkty rozdrobnione
Rozdrabnianie
Nadziewanie
Konfekcja
Maszyna pakująca
Convenience
Formowanie
Obmączanie
Panier mokry
Panier suchy
Smażenie
Gotowanie
Wychładzania / mrożenie
Urządzenia wolnostojące
Linie produkcyjne
Pakowanie
Pakowanie w workach
Pakowanie w tackach
Pakowanie w tackach termoformowanych
Pakowanie w folii typu Flow-Pack
Etykietowanie
Etykietowanie stałowagowe
Etykietowanie zmiennowagowe
Załadunek produktu do opakowania
Dozowanie produktu płynnego
Roboty załadunkowe
Podajniki tacek
Kontrola wagowa
Detekcja metali
Branże
Mięso wołowe
Mięso wieprzowe
Mięso drobiowe
Produkty rybne
Serowarstwo
Kebab
Produkty bezmięsne
Karmy dla zwierząt
Produkcja i B+R
Badania i rozwój
Projektowanie i produkcja
Serwis
Serwis Weindich
Autoryzowany Serwis Rational
Kompetencje
O Nas
Kompetencje
Kariera
Blog
Kontakt
Konsultacja
Procesy