Zadzwoń do nas +48 32 746 91 00 lub napisz [email protected]

OD PROJEKTU PO MONTAŻ

KOMPLEKSOWE ROZWIĄZANIA DLA HORECA

Od doradztwa i projektu, przez dostawę i montaż, po szkolenia i serwis – realizujemy pełne inwestycje w branży HoReCa.

Weindich to firma z wieloletnim doświadczeniem, specjalizująca się w kompleksowej realizacji inwestycji dla sektora HoReCa. Nasz zespół towarzyszy Klientowi na każdym etapie – doradzamy, projektujemy, dostarczamy i montujemy wyposażenie, realizując inwestycję od A do Z. W ciągu lat zrealizowaliśmy tysiące projektów, dostarczając naszym Klientom sprawdzone rozwiązania dopasowane do ich potrzeb. Po zakończeniu prac oferujemy szkolenia dla personelu oraz opiekę serwisową.

Posiadamy dedykowane biuro projektowe, profesjonalny serwis oraz montaż, co pozwala nam zapewnić najwyższą jakość usług. Działamy na terenie całego kraju, współpracując z kluczowymi producentami. Zależy nam na ścisłej współpracy z naszymi Klientami. Wspieraniu ich w budowaniu i rozwijaniu biznesu.

Inwestycja od A do Z

Doradzamy, projektujemy, dostarczamy, montujemy, szkolimy i serwisujemy. Jesteśmy wsparciem dla Klienta na każdym etapie inwestycji.

Biuro projektowe

Posiadamy dedykowane biuro projektowe, które realizuje małe zlecenia, jak również złożone kuchnie przemysłowe.

Szeroki asortyment

Współpracujemy z najważniejszymi producentami. Dopasowujemy sprzęt do potrzeb Klienta.

Szkolenia

Pokażemy możliwości sprzętu i przeszkolimy tak, aby wykorzystać jego pełny potencjał.

Montaż

Stale zwiększamy kompetencje naszych specjalistów, którzy montują urządzenia w całym kraju i za granicą.

Serwis

Wiemy, jak ważna jest szybka i sprawna naprawa. Dział serwisu realizuje zlecenia 24/7.

Jak działamy

Poznaj nasz schemat pracy przy każdej nowej inwestycji. Weindich to nie tylko dostawca sprzętu gastronomicznego – to partner, który realizuje kompleksowe inwestycje z zakresu projektowania i tworzenia lokali gastronomicznych od A do Z.

Catering, restauracja, bistro? Może gastronomia przemysłowa? Dla nas nie ma znaczenia skala i rodzaj przedsięwzięcia. Nasze doświadczenie i zaangażowanie pozwalają nam realizować każdy rodzaj inwestycji. Jeśli planujesz stworzenie lub modernizację swojego biznesu, jesteśmy gotowi, aby przekształcić Twoją wizję w rzeczywistość.

Krok 1
Skontaktuj się z nami!
Wszystko zaczyna się od kontaktu – telefonicznie, mailowo lub osobiście. Wsłuchamy się w Twoje pomysły, potrzeby oraz cele związane z projektem.

Nasz zespół ekspertów pomoże stworzyć miejsce, które spełni Twoje oczekiwania.
.
Krok 1
Krok 2
Analiza potrzeb
Czego Ci potrzeba? Jaki typ gastronomii chcesz otworzyć? Restauracja, bistro, pizzeria, sushi bar, firma cateringowa, a może food truck? Ile stolików chcesz obsługiwać? Jaki jest Twój budżet? Na te i inne pytanie odpowiemy sobie na tym etapie.
.
Krok 2
Krok 3
Wstępna oferta i projekt
Po dokładnym zapoznaniu się ze wszystkimi informacjami przygotowujemy wstępną wycenę oraz projekt techniczny zaplecza gastronomicznego.
Nasza oferta obejmuje dokładną listę sprzętów i usług, które będą niezbędne na etapie inwestycji, a także przedstawiamy spersonalizowany harmonogram montażu, dostosowany do Twoich potrzeb. W trakcie współpracy możemy dowolnie modyfikować zawartość listy produktów oraz dostosowywać harmonogram.
Realizujemy również inwestycje bazujące na projekcie Klienta.
.
Krok 3
Krok 4
Akceptacja
Inwestycja jest już dokładnie zaplanowana. Znamy Twoje potrzeby, możliwości, stworzyliśmy kompleksową listę produktów i usług oraz ustaliliśmy termin realizacji. Teraz pozostaje nam tylko jeden element – podpisanie umowy i przekazanie jej do realizacji.
.
Krok 4
Krok 5
Działamy
Przechodzimy do realizacji Twojego zlecenia. Zespół techników dostarcza i montuje cały sprzęt. Każdy element jest starannie montowany zgodnie z wcześniej przygotowanym planem. Nasza precyzyjna praca ma na celu stworzenie efektywnego, ergonomicznego i bezpiecznego środowiska pracy.

Po zakończeniu montażu, całość jest poddawana dokładnej weryfikacji i testom, aby upewnić się, że wszystko działa perfekcyjnie i jest bezpieczne. Dopiero wtedy przechodzimy do przekazania inwestycji do odbioru.
.
Krok 5
Krok 6
Szkolimy
Nowy sprzęt to ważny element Twojego sukcesu, dlatego po jego instalacji podejmujemy dalsze kroki, które pozwalają Ci na maksymalne wykorzystanie jego potencjału.

Nasza współpraca nie kończy się na etapie dostawy i montażu. Zespół Weindich prowadzi dedykowane szkolenia, które pozwalają poznać zakres możliwości nowego sprzęt oraz technik, jakie można stosować.
.
Krok 6
Krok 7
Opieka serwisowa
Weindich posiada wykwalifikowany zespół serwisowy, który realizuje naprawy 24/7 na terenie całego kraju. Dzięki dużemu zapleczu części zamiennych zapewniamy szybką realizację, ponieważ rozumiemy, że dla naszych Klientów czas to pieniądz. W wybranych przypadkach oferujemy również sprzęt zastępczy, aby zminimalizować przestoje. Oferujemy zarówno serwis gwarancyjny jak i pogwarancyjny.
.
Krok 7
Krok 8
Co dalej?
Utrzymujemy stały kontakt z naszymi Klientami, dbając o długotrwałe relacje. Regularnie przypominamy o konieczności przeprowadzania niezbędnych przeglądów technicznych i napraw, co ma na celu zachowanie żywotności sprzętu. Informujemy o ciekawych ofertach, promocjach i wydarzeniach. Dodatkowo, pomagamy w rozwoju już istniejących biznesów z branży HoReCa.
.
Krok 8

bIURO PROJEKTOWE

WEINDICH SPECJALIZUJE SIĘ W KOMPLEKSOWYCH PROJEKTACH TECHNOLOGICZNYCH DLA BRANŻY HORECA 

Oferujemy profesjonalne doradztwo, planowanie oraz projektowanie przestrzeni, a także pełne wyposażenie wnętrz w niezbędny sprzęt gastronomiczny.

Nasze usługi obejmują inwentaryzację, projektowanie funkcjonalnych układów pomieszczeń i ciągów technologicznych, zgodnych z wymogami branży. Dla pełnej przejrzystości, na życzenie klienta, dostarczamy wizualizacje 3D, które ułatwiają proces podejmowania decyzji.

Realizujemy projekty na terenie całej Polski, wspierając rozwój firm związanych z gastronomią.

PROFESJONALNY SERWIS GASTRONOMICZNY

Nasz dział serwisu jest do dyspozycji 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę, zapewniając sprawną i profesjonalną obsługę Klientów z branży HoReCa. Realizujemy naprawy na terenie Polski, ale mamy również doświadczenie w zleceniach z Europy i Świata. Zdajemy sobie sprawę, jak kluczowy dla naszych Klientów jest czas, dlatego każde zlecenie realizujemy z dbałością o szybkość i terminowość. W sytuacjach wymagających szczególnej interwencji możemy dostarczyć sprzęt zastępczy, co pozwala zminimalizować przestoje i utrzymać ciągłość działania biznesu.

Dysponujemy bogatym magazynem części zamiennych, gdzie ponad 10000 elementów jest gotowych do natychmiastowej wysyłki.

NASI PARTNERZY

Niemiecki lider w produkcji zaawansowanych zmywarek przemysłowych. W ofercie producenta znajdują się urządzenia podblatowe, kapturowe oraz profesjonalne zmywarki z transportem koszowym i taśmowym.

Światowy lider w produkcji pieców konwekcyjno-parowych, urządzeń grzewczych All-in-One i akcesoriów gastronomicznych. Inteligentne funkcje i zaawansowane technologie zapewniają znaczną oszczędność czasu oraz równomierne gotowanie. Umożliwiają przygotowywanie posiłków z precyzją i kreatywnością.

Polski producent szaf chłodniczych i mroźniczych. W ofercie producenta znajdują się profesjonalne stoły chłodnicze, schładzarko-zamrażarki szokowe, schładzarki odpadów oraz technologiczne meble ze stali nierdzewnej.

Włoska firma specjalizująca się w produkcji profesjonalnych kuchni modułowych, ciągów grzewczych i monobloków. Modułowe bloki można swobodnie konfigurować na etapie projektowania i nadawać i dowolną funkcjonalność.

Polski producent specjalistycznych mebli ze stali nierdzewnej. W ofercie producenta znaleźć można profesjonalne witryny chłodnicze i grzewcze, okapy stoły, lady, szafki czy blaty. Produkty marki Komat to gwarancja ergonomicznego i higienicznego środowiska pracy

Duński pionier w produkcji wysokiej jakości przemysłowych kotłów warzelnych, patelni przemysłowych, płyt grzewczych oraz mebli stalowych. Ich sprzęt sprosta wysokim wymaganiom każdej kuchni przemysłowej.

Stagionello® to linia profesjonalnych szaf o kontrolowanym pH z systemami przyprawiania, suszenia, wędzenia i gotowania. Pozwala na produkcję takich wędlin takich jak chorriso, prosciutto crudo czy leberwurst.

Maturmeat® to jedyne na świecie urządzenie do dojrzewania na sucho (starzenia), które pozwala na obróbkę mięsa w bezpiecznym i zgodnym z przepisami międzynarodowymi procesie.

Pesciugatore® to jedyne w branży urządzenie do dojrzewania ryb i produktów rybnych na sucho z kontrolą pH, z opcją wędzenia i marynowania.

Cenionym niemiecki producentem urządzeń do specjalistycznej obróbki cieplnej produktów spożywczych. Oferta firmy obejmuje szeroki zakres rożen do mięsa, frytkownic na gorące powietrze, podgrzewanych szaf wystawowych, modułowych linii do przekąsek oraz systemów wentylacyjnych.

Niemiecka producent profesjonalnych urządzeń do obróbki i przygotowania mięsa, jarzyn, serów itd. Asortyment marki obejmuje mieszałko-masownice, kostkownice, maszyny tnące i nastrzykiwarki.

Polski producent okapów pozwalający na budowę okapów zaprojektowanych pod indywidualne potrzeby klienta. Dzięki unikalnej budowie okapy dostarczane są w postaci łatwych do transportu i montażu modułów. Okapy można dowolnie rekonfigurować oraz rozbudowywać.

POKAŻ WIĘCEJ

Skontaktuj się z nami

Zadzwoń do nas lub wyślij wiadomość poprzez formularz kontaktowy

Wszystkie Prawa Zastrzeżone WEINDICH sp. z o.o. 2024

SZYBKI KONTAKT

Chciałbyś aby nasz specjalista skontaktował się z Tobą w celu omówienia Twoich potrzeb?

Skorzystaj z poniższego formularza i wkrótce się z Tobą skontaktujemy!

Zgłoszenie serwisowe

Typ zgłoszenia:
Dane firmy:

Opis usterki:

Lokalizacja urządzenia:

Żądanie reklamującego:
Dołącz plik (max rozmiar: 5mb; typ pliku: pdf / jpg):

zapytaj o produkt

formularz aplikacyjny