ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- obsługa bieżącej sprzedaży i budowanie pozytywnych relacji z Klientem,
- rozwój rynku w zakresie oferowanych produktów i usług,
- przygotowywanie ofert handlowych,
- współpraca z Doradcami Techniczno-Handlowymi w zakresie realizacji projektów oraz Serwisem w zakresie dostaw i montażu wyposażenia,
- weryfikacja projektów pod kątem poprawności pomiarów, przyłączy i innych wytycznych,
- kontrola i rozliczanie kosztorysów związanych z realizacją projektów,
- samodzielna obsługa małych projektów,
- sporządzanie analiz związanych z dynamiką klientów i dynamiką sprzedaży produktów,
- sporządzanie dokumentacji projektowej, wystawianie dokumentów księgowych i magazynowych.
OCZEKIWANE KOMPETENCJE
- motywacja do nabywania nowej wiedzy i umiejętności,
- rzetelność w realizacji zadań,
- doświadczenie w gastronomii (znajomość podstawowych maszyn, urządzeń oraz akcesoriów wykorzystywanych w kuchniach przemysłowych),
- znajomość zasad HACCP,
- mile widziane wykształcenie techniczne (weryfikacja projektów pod kątem pomiarów, wsparcie przy projektowaniu inwestycji),
- obsługa komputera (znajomość środowiska MS Office oraz systemów CRM),
- zdolność koordynowania pracy w trakcie realizacji projektu,
- prawo jazdy kat. B.
ZE SWOJEJ STRONY OFERUJEMY
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjny system wynagrodzeń – podstawa oraz premia,
- możliwość realizacji nietuzinkowych projektów, a tym samym możliwość rozwoju zawodowego,
- szkolenia w zakresie technologii gastronomicznych,
- niezbędne narzędzia pracy.